dla studentów II stopnia WPiT AM
Administrator
ale że mnie wywiało?
czy sciągę
uciekam narazie, zajrzyjcie proszę do opakowalnictwa.)
Gość
Widzę, że będzie ciekawie na egzaminie;] A ja w ogóle usłyszałam taką plotę, że niby z t.przem lub z opakowalnictwa ma być test wyboru, ale z tego co widzę z innych roczników i grup to oba będą opisowe?
babka mówiła ze opisowe, ale czy nie zmieniła zdania kto to może wiedzieć;p powie mi ktos co z tymi pytaniami? myślicie ze da z tych przykladowych?
Prymus
Super! bardzo, bardzo mocno i prawdziwie, dziękuje za "pomoce naukowe", bo jak tak patrze, na to, to nie wiem czy płakać, czy śmiać się i liczę na możliwość zerknięcia w pomocne karteczki! a jak wygląda ta sali, ktoś wie? - tam gdzie będziemy pisać
Administrator
rozmawiałam dziś z dwoma koleżankami z pracy. konczyły AM ale nie wiem jaki kierunek. i miały nie dość że wejsciówki to jeszcze do zaliczenia z cwiczen liczyła sie obecnosc i podnosiła ocene z egzaminu x/ rok temu. a my mamy normalnie egzaminy testy, czyzby to w związku z nową ustawą mówiącą o tym że studenta sie ocenia o sposobie znajdowania rozwiązań a nie o liczbie zapamiętanych stron? no to nam zrobili wersje "light" i beda patrzec jak studenci znajdywali rozwiązania na tescie opisowym x/ brawo dla pomysłodawców