dla studentów II stopnia WPiT AM
Dzienni mają rozszerzony materiał w stosunku do nas. Raczej nic nam to nie da...
Administrator
zobaczymy moze w sobote cos sie pojawi na poczcie, swoja droga ciesze sie ze egzamin jest w niedziele (uzid) ps. to kto na wpisy z bhp dzis i kto wysylal prace, laczmy sie bolach
Na egzaminie tylko długopis, wszystkie rzeczy pod ścianą, wszyscy umiejętnie rozsadzeni, chodzi i szuka kto ściąga. Tak było na tym dziennym dziś. Więc zyczę miłego weekendu
Administrator
ja tam chyba kupie sobie jakąs melisę, albo może lepiej sobie wciągne jakiegoś speeda. bo nie wiem jak ja mam się tego nauczyć.???
Prymus
ściągać się nie dało, na stole tylko kartka i długopis, ale u nich na opakowalnicwie i towaroznawstwie też nie dali rady nic podejrzeć. trudne było, pytania podobne do tych z neta. na dziennych mają trochę gorzej niż u nas.
hej, mam problem z pytaniem "Definicja współczynnika załamania światła określana jest"
w odpowiedziach jest odpowiedź wzor lorenza-lorenza, też tak uważacie? bo mi się wydaję że to bardziej te prawa są (Prawa Snelliusa)
wg cioci wikipedi też :
Współczynnik załamania, jak sugeruje nazwa, istotny jest w zjawisku załamania, gdy fala rozchodząca się w ośrodku odniesienia pada na granicę z danym ośrodkiem i dalej rozchodzi się w tym ośrodku. Współczynnik ten wiąże się bezpośrednio z kątem padania i kątem załamania. Związek ten wyraża prawo Snelliusa
Ostatnio edytowany przez Claraaa (2011-02-05 15:49:06)
Prymus
widziałam wyniki dziennych, wyglądają podobnie do opakowalnictwa i tow.przem. - szału nie ma. Na 37 osób zaliczyło 15
Administrator
a ja nie chce miec kolejnych poprawek, jestem zrozpaczona, poziom nauczania, beznadizejny, przeklikiwanie slajdów, a potem trzeba umieć wszystko. totalny chaos informacyjny, wyniki w piatek a 6 dni póxniej poprawka, nawet nie zdazyłam sobie wolnego zaklepach na przemysłówke tak jak chciałam. jak przetrwam ten semestr, to kto idzie pić?!!