dla studentów II stopnia WPiT AM
Prymus
Chciałbym z tego miejsca serdecznie podziękować wszystkim osobom wrzucającym notatki i ściągi z w/w przedmiotu. Jesteście wielcy, niezależnie od tego czy zdamy czy nie
Jeszcze raz Wielkie Dzięki!!!
kokosz napisał:
Chciałbym z tego miejsca serdecznie podziękować wszystkim osobom wrzucającym notatki i ściągi z w/w przedmiotu. Jesteście wielcy, niezależnie od tego czy zdamy czy nie
Jeszcze raz Wielkie Dzięki!!!
Oj tam oj tam w grupie siła) To co teraz przenosimy się na organizacje usług:)
duzo osob oprocz mnie odpuscilo sobie opakowalnictwo ? jestem ciekawa, ile nas bedzie na kolejnym terminie (przypominam 13.02
)
Napisalam przemyslowke i czasu juz mi nie stykneło
ja tak samo, mam nadzieję że moja również "niepełna" przemysłówka jakoś przebrnie przez ten próg zdawalności a co do opakowalnictwa jestem z wami w lutym;) tylko kurde trochę lipa znowu mało czasu będzie na naukę jak chcą wyniki podać dopiero PO 2 (czyli nikt nie wie keidy;/ babka mówiła żeby jeszcze przypomnieć sie pierwszego mailem, mamy w ogóle do niej maila? znajdzie się! ;p)
odpoczywajcie! no i uczcie się na jutro żeby było od kogo ściągać;p
akurat ta organizacja nie jest taka zła, wszystko całkiem logiczne i zrozumiałe, ale swoją drogą mało materiału jak na 30 pytań, które może wcale nie będą takie logiczne
a z opakowalnictwa ja nawet nie czekam na wyniki, po weekendzie zaczynam się uczyć.
ej a pamięta ktoś pytania z opakowalnictwa? może stworzymy tu taką mała burze mózgów na pewno przydadzą się na poprawę
dobrze by było jeszcze dowiedzieć sie od tej wcześniejszej grupy co mieli zawsze jakieś prawdopodobieństwo że się powtórzy coś
1. ekoetykiety i przyklady
2. opakowania metalowe
i reszty nie wiem bo nawet się nie skupiłam;/