dla studentów II stopnia WPiT AM
Administrator
..
Pytanko.
Co trzeba zrobić u dr. Pyryt na zaliczenie nieobecności ćwiczeń. Twierdzi, że coś wysyłała na mejla. Ja nic nie mogę znaleźć. Dzieki z góry za z pomoc.
Hyh. Ona do mnie przez telefon, że wszelkie informacje są w mail'u i, ze coś tam trzeba napisać.
Ostatnio edytowany przez kokosz (2011-02-14 11:16:35)
Prymus
Czy jest ktoś w posiadaniu jakiegoś spisu tematów obowiązujących na zaliczenie ćwiczeń? poproszę
Gość
hej, czy mógłby ktoś podzielic się pierwszymi cwiczeniami z Newril - Guz, o przyprawach i uzywakch kakao,... itd.;
Będę bardzo wdzięczna za pomoc :0
Gość
Troche sie juz pogubiłam... egz ze spozywki jest w sb o 13 a zaliczenie cw w nd? o ktorej godzinie? Mam w notatkach ze na egz ma byc test a na zal z cwiczen? test i uzupelnianka? Cwiczen w sb i nd wogole juz nie mamy? Z gory dziekuje za odpowiedz;)
Kasiu nie martw się ja też już nie wiem o co chodzi, z tego co wiem to ćwiczenia miały być normalnie jak w planie i w niedziele każda grupa na swoich ćwiczeniach ma zaliczenie jak dobrze zrozumiałam
Ja już widzę zaliczenie z ćwiczeń ostatniej grupy... po 18...
hej a wiecie może z czego się uczyć na ćwiczenia? na mailu widziałam wykłady pomocne do nauki ( wielkie dzięki za nie ;*) czy ten material sie pokrywa;p- bo ja trochę nie w temacie
hm.. to jak w końcu mamy te całe zaliczenia ze spożywki? nie ogarniam już.. 1 grupa ma przychodzić w piątek na ćwiczenia czy tylko na 18 na zaliczenie? kobietka miała nam wysłać jakieś bliższe info na maila i cisza.. pisał ktoś coś do niej? ;p