dla studentów II stopnia WPiT AM
Gość
Czy ktoś widział wyniki z mopów i moze zrobil zdjecia? Zdazyla dzisiaj sprawdzic?
Administrator
ja jutro jade zrobie zdjecia jak coś. to wstawie je na poczte.
Administrator
Ja mop zaliczyłam :DDDD plus jeden do przodu
Prymus
są wniki na mailu jeju MOP do przodu
uff
Prymus
jak tak spojrzałam, na wykłady z owej spożywki, to jestem pod wrażeniem - w sensie np. MOP kontra tow, spoz jeszcze nie czytalam, ale pewnie bede "kumac" o co kaman
Administrator
tak, MOP plus przemyslowka to terror, ale spozywke powinnismy dac rade, szkoda tylko ze ja zaczne sie uczyc dopiero dzis. co tydzien cos, ale nadzieja jest.
ale pic idziemy po?
Gość
czesc,
czy ktos wie czy jest mozliwosc zaliczenia MOP kiedy indziej niz 27.02, a konkretnie w terminie nastepnego zjazdu? czy ktos jest w podobnej sytuacji ze nie moze przyjechac poza terminami zjazdow?
Prymus
hmmm najlepiej skontaktować się z nią, albo przez dziekanat
Gość
Kto jest odpowiedzialny za MOP- DR Roj czy Stasiuk? Sorry nie bylam na ostatnich 2 wykladach. Dzieki.
inny termin zaliczenia napisał:
czesc,
czy ktos wie czy jest mozliwosc zaliczenia MOP kiedy indziej niz 27.02, a konkretnie w terminie nastepnego zjazdu? czy ktos jest w podobnej sytuacji ze nie moze przyjechac poza terminami zjazdow?
Mam taka sama sytuacje, nie moge byc w terminie 27.02 na zaliczeniu. Na pierwszym tez nie moglam byc. Terminy fatalne.